قهوه «انوشه» بار دیگر در نوش‌آباد جان می‌گیرد

telegram.me/cafeanousheh

عباس شافعی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قهوه ویژه نوش‌آباد موسوم به «انوشه» در منطقه کویر، از زمان‌های دور در آیین‌های شادی و سرور و سوگ و عزا آماده می‌شده است.
وی با بیان اینکه نحوه آماده‌ و سرو کردن این قهوه در نوش‌آباد با بقیه شهر و منطقه‌ها متفاوت است بیان کرد: اینجا این قهوه را با ادویه‌های شرقی و شکر به ‌مدت پنج ساعت می‌جوشانند و دم می‌کنند که این مدت زمان طولانی باعث متفاوت‌ بودن این نوشیدنی می‌شود و همین سختی کار باعث شده که به‌ تدریج دم‌ کردن و سرو آن در بین مردم کم‌رنگ شود.مدیر مجموعه شهر زیرزمینی نوش‌آباد افزود: به‌ ابتکار این مجموعه و به‌ همت جمعی از راهنمایان گردشگری شهر زیرزمینی نوش‌آباد قرار است این نوشیدنی بار دیگر بین مردم رواج پیدا کرده و به این منظور آیین جان‌بخشی به این قهوه و این نوع خاص طبخ و آماده‌سازی با حضور جمعی از مقامات مسؤول در نوش‌آباد برگزار می‌شود.
وی متذکر شد: این آیین از ساعت عصرگاهان شنبه اول خردادماه مقابل ورودی شماره دو شهر زیرزمینی همراه با سخنرانی معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی و یک متخصص تغذیه انجام گرفته و آیین تجلیل از تهیه‌کنندگان برجسته قهوه نوش‌آباد برگزار می‌شود.

 قهوه انوشه

دیدگاه‌ها   

 
0 #1 Ho3eiN 1397-01-18 23:43
خییییلی خووووب و بسیااااار خوشمزه و عالی ..
نقل قول کردن
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

قهوه انوشه

فرم ارتباط با ما